• image
  • image
  • image
  • image
  • image

Срђан Митровић најбољи првог викенда

После првог кола Летње лиге у спортском риболову, у генералном пласману Митровић води испред Ненада Јовановића и Николе Живића.

Foto: Knjazevacinfo
Организација спортских риболоваца Бели Тимок, у години када обележава шест и по деценија постојања и успешног рада организовала је по први пут у својој историји Летњу риболовачку лигу. Прво коло одржано је у недељу на новој писти на Сврљишком Тимоку, између Бањице и Ргошта. Надметала су се осморица такмичара, а првог викенда најуспешнији је био Срђан Митровић, друго место освојио је Ненад Јовановић, док је трећу позицију заузео Никола Живић.

"Иако је Књажевац град на рекама, квалитетних услова за спортски риболов на нашем подручју за сада још увек немамо. Ову писту на Бањици плански смо припремили за Летњу лигу, а жеља нам је да се већ овог лета на истом месту надмећу и наши млади чланови, полазници ове године реализоване Мале школе риболова. Надам се да ће коначно почети конкретна реализација пројекта изградње вештачког језера у граду чиме бисмо добили изузетно квалитетан простор за све активности спортских риболоваца, али би на тај начин значајно била побољшана туристичка понуда наше општине", каже Драган Антанасијевић, председник Организације спортских риболоваца Бели Тимок.
 
Књажевачки риболовци ће се, у оквиру 2. кола летње лиге, надметати наредне недеље, 12. јула на истом месту. Извесно је да ће треће коло бити одржано 19. јула, док ће последње, четврто коло, највероватније бити померено за почетак августа, пошто ће, према незваничним најавама, последње недеље у јулу, књажевачки риболовци учествовати на Купу Топлице у Прокупљу.

Контактирајте нас

+381 019 441003

+381 019 441023

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Насеље Краљевица ТЦ Ламела С, Зајечар