• image
  • image
  • image
  • image
  • image

Владица одбранио титулу

На организацијском такмичењу ОСР Бели Тимок прво место освојио је Владица Станојевић, друго место припало је Срђану Митровићу, а треће Ненаду Јовановићу.

Foto: Knjazevacinfo
Nova takmičarska sezona u sportskom ribolovu počela je prvostepenim takmičenjem organizacije sportskih ribolovaca Beli Timok, koje je juče održano na Bovanskom jezeru. Savršena takmičarska pista, solidne vremenske prilike i odličan rad ribe stvorili su gotovo idealne uslove za nadmetanje. Jedino je izostala nešto masovniji odziv učesnika, nastupila su osmorica takmičara, a najviše uspeha imao je Vladica Stanojević, koji je ostvario rezultat od 4 kilograma i 600 grama ulovljene ribe i tako odbranio titulu osvojenu prošle godine na organizacijskom takmičenju u Svrljigu.

"Takmičarska pista na Bovanskom jezeru je idealna za ovakva nadmetanja, jezero je prepuno ribe, tako da smo danas imali odlično takmičenje. Za osvajanje prvog mesta odlučivale su nijanse, rezultat od 4,6 kilograma je baš dobar, tako da sam zadovoljan učinkom", izjavio je Vladica Stanojević.

Drugo mesto na takmičenju osvojio je Srđan Mitrović, imao je rezultat 4 kilograma i 51 gram, tako da je za svega 4 grama nadmašio trećeplasiranog takmičara, Nenada Jovanovića, kome je pripala bronzana medalja. 

Organizacijsko takmičenje prvo je u nizu dešavanja kojima će ove godine biti obeležen veliki jubilej Belog Timoka. "Naše udruženje ove godine obeležava 60 godina postojanja. Tim povodom, sve aktivnosti u ovoj godini biće posvećene jubileju. Jedna od najznačajnijih je tradicionalni Kup Belog Timoka, koji organizujemo 17. maja, tako da će se takmičenje poklopiti sa obeležavanjem Dana opštine", kaže Dragan Antanasijević, predsednik OSR Beli Timok.

Prva naredna aktivnost koju knjaževački ribolovci organizuju u saradnji sa lovačkim udruženjem Knjaževac je besplatan odlazak na Sajam lova i ribolova u Nišu, planiran za petak, 24. april.

Контактирајте нас

+381 019 441003

+381 019 441023

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Насеље Краљевица ТЦ Ламела С, Зајечар